Behov for rørlegger? Kontakt oss!

Få ting gjort. Hold samfunnet i gang. Bruk tiden på noe positivt. Kontakt din lokale rørlegger. Telefon: 66 77 53 53 (8-16)/ e-post: [email protected]

Det er en utfordrende periode for alle, men det betyr mye at Monica Mæland, vår justis- og beredskapsminister, oppfordrer folk til å holde hjulene i gang og bruke lokale håndverkere. Det håper vi du også vil gjøre.

I en vanlig situasjon har Rørkjøps 420 rørleggerbedrifter ventelister på arbeid som skal utføres, men da større prosjekter som inkluderer mange mennesker nå blir avlyst, åpner det seg mulighet for å få utført andre oppdrag.

Kanskje hytta står tom og du har behov for å få utført rørleggerarbeid der? Eller kanskje du har utfordring med vannlekkasje, defekt varmtvannstank eller tett avløp hjemme eller behov for arbeid i kjellere, fyrhus eller fellesarealer som nå står ubrukt? Bruk tiden nå på noe positivt, få ting gjort! Det vil bidra til å holde samfunnet i gang, redusere antall permitteringer og holde liv i lokale bedrifter.

Våre rørleggere tar alle forholdsregler - det er trygt å slippe inn rørleggeren!

Har du behov for rørlegger?

Ta kontakt med oss så bistår vi deg i å komme i kontakt med din lokale rørlegger!
Send oss en e-post på [email protected] eller ring oss: 66 77 53 53 (8-16 mandag – fredag)

Om Rørkjøp 

Vi er landsdekkende rørleggerkjede som består av 420 rørleggerbedrifter. Ved å benytte rørleggerne i Rørkjøp-kjeden, er du sikret faglig kompetanse og produkter av høy kvalitet.
Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Se også vår nye produktkatalog med 320 sider spennende nyheter fra våre leverandører. 
Klikk her.

Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet!